Dobra izbira?-Parni Likalnik

Če se odločate med izbiro parne postaje ali parnega likalnika, vam lahko pri izbiri pomagajo naslednje informacije.

Likalnik na paro katere zelo kvalitetne ponujajo tudi na spletni strani www.mojpaket.si/likalnik, imajo ohišje, ki je vgrajeno za paro. Parna postaja pa ima ločeno napravo od samega ohišja in zato je tak likalnik tudi malo lažji, ker v njem ni vode. Naprava sama po sebi je povezana z eno cevko, katera pa je narejena tako, da te ne moti pri likanju, ker se ne zapleta. Rezervoar oz. ohišje je ponavadi oblikovano tako, da med likanjem lahko odložimo aparat kar nanj in tudi zato je likanje še enostavnejše.

Likalnik

Moč za likalnik merimo v vatih oz. kratica W, kar je pomembno, in zato imajo pri www.mojpaket.si 2200 vatov močne likalnike in zato spadajo tudi med najmočnejše.

Funkcije, ki jih še nudijo likalniki je regulacija pare, ker je to pomembno, glede na to, katero tkanino likamo in da lahko odpravimo tudi “najhujše” gube, pršenje hladne vode, da lahko odstranimo gube, različne funkcije protii kapljanju in pa za občutljive tkanine vertikalno likanje. Zato si v vašem gosp. izberite tistega, ki je vam potreben in, ki vam bo najbolje kar se da olajšal delo.

V mojem paketu pa vam ponujajo tudi aktivne likalne deske, katere vam še izboljšajo uporabnost in udobje likanja. Nekatere aktivne likalne deske vam nudijo tudi odlagalno površino kamor odložite vaš likalnik oz. vašo parno postajo. Ima pa tudi še dodatne funkcije kot je, ogrevanje, vsesavanje ter pihanje zraka, katero vam pa še dodatno olajša delo.

Zato, da se boste po vsakem pranju izognili zmečkanemu perilu, ki velikim ljudem dela kar preglavice, potrebujete kakovosten likalnik, katerega dobite točno pri njih. Da se bosste pa še lažje odločili pri izbiri likalnika za vas, jih lahko pa kontaktirate kar preko maila info@mojpaketi.si ali pa jih pokličete preko telefonske številke (02) 450 21 89.