Morda potrebujete magnetni vrtalnik?

Ali tudi vi potrebujete magnetni vrtalnik in vam ga nihče ne more posobiti, sami pa ga tudi nimate? Obrnite se na spletno trgovino ProfiCenter in si zagovovite svoj kvaliteten magnetni vrtalnik. Magnetni vrtalnik je zagotovo eno bolj uporabnih orodij, ki vsekakor pride prav. Nekateri magnetni vrtalniki so bolj preprosti za uporabo, spet drugi nekoliko manj.magnetni vrtalnik

V spletni trgovini ProfiCenter si lahko zagotovite zelo kvaliteten in uporaben magnetni vrtalnik po zelo ugodni ceni. Magnetni vrtalnik je zelo preprost za uporabo in je primeren za več načinov dela. Magnetni vrtalnik lahko izberete nekoliko močnejši za malo več denarja ali pa nekoliko šibkejšega za manj denarja. Posebej je odvisno kako močnega pravzaprav potrebujete.

Približne podrobnosti o enem magnetnem vrtalniku so:

  • Moč motorja 2300W
  • Weldon vpetje – MK4
  • Weldom 3/4″ do 33 mm za kronske svedre
  • Za spiralne svedre do 45 mm
  • Za vrezovanje navojev M42
  • Število vtrljajev na minuto: 30 – 80 / 50 – 120 / 130 – 350 / 210 – 550
  • Teža: 51 kg

V kolikor vas zanima več informacij za magnetni vrtalnik lahko tudi pokličete v spletno trgovino in povprašate po ponudbi. V kolikor pa vam je njihova ponudba všeč jim lahko tudi sledite na socialnih omrežjih kot je na primer Facebook. Tako pa boste tudi na tekočem z vsemi novostmi, ki jih imajo na voljo in posebnimi ponudbami ter boste o le teh izvedeli najnovejše informacije prvi. V kolikor naročite magnetni vrtalnik v trgovini ProfiCenter se bodo potrudili, da vam zaželen izdelek pošljejo v najkrajšem možnem času. Najpogosteje je rok dobave za magnetni vrtalnik približno od 2 – 5 dni. Pri spletni trgovini in podjetju ProfiCenter pa dobite tudi brezplačno dostavo v kolikor vaš nakup znaša več kot sto evrov.

V podjetju ProfiCenter pa nimajo na voljo le magnetnih vrtalnikov, pač pa tudi veliko ostale strojne opreme od raznih žag, kotni brusilniki, sesalniki – puhalniki, varilni aparati, polnilci akomulatorjev, gradbena oprema in še bi lahko naštevali. Njihovi ponudbi vsekakor ni konca in lahko najdete karkoli za vašo delavnico.