Nevidni zobni aparat Doktor1A

nevidni zobni aparat

Ortodonta danes obišče že vsak otrok. Nekateri so bolj podvrženi krivim zobem, drugi manj. Vse bolj pa se poraja povpraševanje po nevidnem zobnem aparatu. Ta aparat je elegantna rešitev lahko rečemo, saj ni tako viden, kot ostali aparati. Moramo pa vseeno vedeti, da popolnoma nevidnega aparata ni. Nevidni zobni aparat je nekaj različica, je dosti bolj estetski in vedno bolj popularen med mladimi. Pri Doktor1A vam vse uredijo, tudi ta nevidni aparat, če bo vaš otrok imel to željo. Saj nekateri se še vedno nekako sramujejo oziroma jim je nerodno kazat zvezdice na zobeh.

O tem sedaj ne bomo pisali, kako so dolge čakalne vrste pri ortodontu. Ampak, če hočemo priti takoj na vrsto je vse mogoče, seveda, če si vse sami plačamo. No mi se sedaj v to ne bomo poglabljali. No posvetimo se raje nazaj nevidnemu zobnemu aparatu, ki je postal zelo priljubljen. Že dolgo nazaj so proizvajalci začeli raziskovati kako narediti nekaj oziroma aparat, da ne bo tako viden v otrokovih ustih. Večinoma vsi danes dobijo stalni aparat, saj je dosti lažje za uporabljati. Trend se razvija in tudi tukaj so izumili čim manj viden zobni aparat.

nevidni zobni aparat

Nevidni zobni aparat je isti skoraj po videzu, kot tisti prej z zvezdicami. Obstaja kar nekaj različic, ki se med seboj razlikujejo. Razlikujejo se po videzu, seveda ceni in sami vgradnji. Nevidni zobni aparat ima še vedno zvezdice, seveda ta je klasični in te zvezdice so bele barve, kar pomeni, da niso tako vidne. Lahko pa izberemo tudi med brezbarvnimi zvezdicami. Ligvalni nevidni zobni aparat pa je čist drugačen. Ta aparat se prilepi na notranjo stran zobnega loka. Zobni aparati so namenjeni vsem tistim otrokom in tudi starejšim, ki imajo krive zobe ali ugriz. Do sedaj so aparati vsem pomagali in jim vrnili tisto, kar si vsak želi. Vaš ortodont pa bo ocenil, če ga tudi vaš otrok potrebuje in kdaj je pravi čas.