Kamp Trenta – Za izjemen izlet

Kamp Trenta se nahaja v Trenti v osrčju Triglavskega narodnega parka. Kamp Trenta je postavljen v edinstveni dolini, ki se nahaja ob reki Soči. V dolini lahko občutite svet med visokimi gorami ter spoznate sanjske podobe narave.

V kampu vam ponujajo različne dejavnosti, katerih se lahko zlahka udeležite. Ponujajo vam planinsko turo ob reki Soči, turo lahko opravite peš ali pa na kolesu. Na voljo so vam tudi različni športni užitki na pohodniški poti. Lahko si vzamete čas za sprostitev. Dolina vam ponuja nepozabljiva doživetja narave. Kamp Trenta bo res navdušil  vse popotnike.

Kamp Trenta

Sam kamp ima prirejen prost za počitniške prikolice, avtodome in šotore. Za avtodome ima kamp tudi urejeno oskrbo za vodo, elektriko in odtok odpadne vode. Kamp ima tudi postavljene mize in klopi na sončnih in senčnih prostorih. Kamp Trenta vam za razvedrilo ponuja organizirano plezalno steno ter tudi otroška igrala. V kampu imajo tudi oprta ognjišča. Za bolj tehnične tipe imajo urejene tudi Wi-fi točke ter električne priključke za naprave.

V Trenti imate poleg kampa tudi druge ponudbe kot so picerija in špagetarija, ki je od kampa oddaljena 1 kilometer. Na voljo je tudi gostilna z lokalnimi specialitetami in pestro ponudbo, ki je od kampa oddaljena samo 100 metrov. Trenta vam ponuja tudi splošno trgovino, ki je oddaljena približno 1 kilometer od kampa. Blizu trgovine je tudi INFO center TNP, ki deluje kot muzej in središče za turistične informacije. 500 metrov od kampa se nahaja ekološka turistična kmetija.

Prenočišča v kampu so za otroke do 7 let zastonj. Cena za otroka od 7 do 14 let je 4.50 evrov. Za odraslo osebo je prenočišče na dan 9.37 evrov. Cenene posameznih storitev so različne. Električni priklop se računa dnevno in stane 3.00 evrov na dan. Turistična taksa na dan je 0.63 evrov. Če imate prikolico ali pa avto dom na dan stane 2.00 evra. Avto ali pa kombi pa 1.00 evro. V primeru, da imate psa vam kamp na dan zaračuna 3.00 evre. Kamp Trenta ima tudi pravilo, da mora biti pes obvezno na vrvici.