Venaforce – Za zdravjenje žil

Venaforce nam lahko pomaga, če imamo težave v krčnih žilah ali pa z oteklinami v nogah. Venaforce tudi okrepi vene ter izboljša venski obtok v nogah. Zdravilo je narejeno iz izvlečka svežega semena divjega kostanja. Zdravilo je tudi registrirano ter klinično preizkušeno. Uporabniki nimajo nobenih pripomb in ga dobro prenašajo.

Venaforce

Izvleček iz kostanja je alkoholen, to pomeni, da se izvlečki iz semena namočijo v mešanico vode in alkohola. V tem postopku se lastnosti semen prenesejo v topilo, ki sestavlja zdravilo.

Po vnaprej določenem času se samo topilo filtrira in tako odstranimo kakšne koli ostanek semen. Tako nastane standardizirana tinktura, ki se uporablja v zdravilu. Topilo se nato odpara in se nato izdela v tableto. Zdravilo je namenjeno odraslim. Priporočeni dnevni odmerek za odrasle osebe je 2 tableti na dan. Eno tableto vzamete med zajtrkom in drugo med večerjo.

Tableto lahko pogoltnite z vodo, pri tem pa je ne smete pregrizniti oziroma prelomiti Venaforce je na voljo v vseh specializiranih prodajalnah in lekarnah. V primeru, da zaloge zdravila v lekarni zmanjka, lahko enostavno prosite farmacevta, da vam izdelek enostavno za vas naroči. Izdelek bo po 24 urah ponovno na voljo v lekarni.

Prve učinke bodo šele opazili po 2 do 3 tednih uživanja zdravila. Da boste obdržali učinke zdravila, je priporočeno, da jemanje zdravilno ne prekinjeno za 3 do 6 mesecev. Kot pri vseh zdravilih se tudi pri uporabi zdravila Venaforce lahko pojavijo neželeni učinki, vendar se tovrstni učinki ne pojavijo pri vseh uporabnikih. Občasno se lahko pojavljajo blage preobčutljive reakcije in blage prebavne motnje. Nekateri posamezniki so poročali o vrtoglavici in glavobolu.

Kot že ime pove, je tako poimenovano kronično vensko popuščanje kronično. Kar pomeni, da je dolgotrajna bolezen. Zato je tudi postopek zdravljenja zelo dolg. Vsi strokovnjaki vam bodo priporočali vsaj 6-mesečno uživanje zdravila Venaforce. V primeru, če nimate nobenih stranskih učinkov, in da se počutite dobro, lahko zdravilo uporabljate neomejeno dolgo.