Ugodno temnenje stekel na vozilu

Ali ste vedeli, da lahko temnenje stekel pripomore k hladnejši notranjosti vašega vozila v poletnih dneh? Če tega niste vedeli vendar si to želite potem je skrajni čas, da obiščete podjetje Mediafol v Šentvidu pri Stični ter si zagotovite ugodno temnenje stekel z visoko kaovostno folijo z dolgo življenjsko dobo,, ki bo v vročih poletnih dneh znižala temperaturo v vašem vozilu.

Poleg tega je tovrstna folija tudi odlična za namestitev v vozilih družin z manjhnimi otroci. Vas zanima zakaj? Zato ker folija, ki jo uporabljajo za zatemnitev v podjetju Mediafol ponuja visoko stopnjo UV zaščite kar pomeni, da tovrstna folija zaščiti oči vaših malčkov pred močnim poletnim soncem, ki je še posebej škodljivo za otroke. Tako boste ubili kar dve muhi na en mah. Namreč zaščitili boste vaše otroke poleg tega pa boste še polepšači izgled vašega vozila kar za nekatere predstavlja tudi pomembno plat zaradi katere se pravzaprav odločijo za temnenje stekel na svojem vozilu.

temnenje stekel

Prednosti, ki vam jih ponuja podjetje Mediafol, če za temnenje stekel izberete ravno njih je več. Ponujajo vam hitro, profesionalno ter zelo kakovostno storitev, ki je opravljena v nekaj urah po tem, ko jim pripeljete vozilo. Namestitve folije se lotijo tako, da vozilu najprej očistijo vsa stekla ter nato namestijo folijo ter z nje odstranijo vse zračne mehurčke, ki se pojavijo pa namestitvi. 

Za temnenje stekel priskrbijo tudi vso potrebno dokumentacijo, da lahko zadevo homologirate ter si tako zagotovite varno uporabo vašega vozila. Ker je varnost na prvem mestu se morate seveda prepričati, do katere mere želite zatemniti stekla na vašem vozilu. Namreč popolnoma zatemnjena stekla zmanjšajo preglednost v vašem vozilu zato se je potrebno odločiti za tisto pravo mero zatemnitve, ki še omogoča dobro preglednost.

Če tudi vi potrebujete kakovostno temnenje stekel se hitro naročite na prost termin ter si zagotovite kakovostno zatemnitev z pravimi folijami, ki bodo vašemu vozilu polepšale izgled ter tudi notranje udobje. Če vas zanima še več informacij o storitvi pa obiščite spletno stran www.mediafol.si kjer boste našli podrobnejše informacije. Ekipa Mediafol že nestrpno pričakuje vaš klic, da vam bodo lahko zagotovili kakovostno temnenje stekel.