Stroj za peskanje – izdelajo peskalnik tudi po naročilu

stroj za peskanje

Podjetje Blast Tehnik je vodilni ponudnik storitev obdelave površin v JV Evropi, svoje znanje in izkušnje uporabljajo v lastnem razvoju in proizvodnji unikatnih peskalnih sistemov, ki jim ni para. Zdaj lahko pri njih naročite tudi stroj za peskanje, ki je plod znanja in več kot 40 let izkušenj, odlikuje jih lasten laboratorij, testiranja in razvoj. Za končne kupce letno izdelajo kar več kot 200 različnih testiranj na konkretnih komadih, ki jih podprejo z dokumentacijo o testiranju. Tako lahko definirajo tehnologijo potrebno za doseganje željenih rezultatov in izdelajo unikaten stroj za peskanje (peskalnik), kot ga ekskluzivno potrebujete. Hkrati pa letno izdelajo več kot 50 posebej strankam prilagojenih strojev za namensko obdelavo komadov. Kot storitveno podjetje z največjo bazo znanja na trgu, dolgoletne izkušnje ves čas vlagajo v razvoj različnih peskalnih strojev – peskalnikov.

stroj za peskanje

Stroj za peskanje – prednosti

Kot že rečeno na podlagi dolgoletnih izkušenj in številnih referenc, lahko danes v kratkem času izdelajo popolnoma prilagojen in dovršen stroj, kot ga v tem trenutku potrebujete. Enostavno pošljite povpraševanje, da se bo vaša produktivnost proizvodnje hitro zvišala. Vaše želje in potrebe bodo 100 % upoštevane, saj so stroji za peskanje kompatibilni z vašo avtomatizirano oz. robotizirano proizvodnjo. Hkrati pa vam Blast Tehnik zagotavlja kvalitetno in celovito servisno storitev 24 ur na dan, vse dni v letu.

Stroj za peskanje – izdelava po naročilu

Vsi peskalniki so razviti, projektirani in izdelani od ideje do izvedbe, “na ključ”. Omogočajo ročen, avtomatski ali robotiziran sistem peskanja. Upravljanje s strojem je prijazno operaterju, saj so stroji izdelani za obdelovanje vseh oblik in dimenzij. Za vsak peskalnik, ki je narejen po meri, zagotavljajo 100% ponovljivost in kvaliteto obdelave. V podjetju imajo na zalogi vse obrabljive rezervne dele, ki jih dobite takoj, ko jih potrebujete. Zato ne odlašajte, če potrebujete stroj za peskanje, kontaktirajte Blast Tehnik.