Specialisti na področju optike

Očesna optika Moj Optik v Ljubljani ima storitve najvišje kakovosti, saj v njej delajo profesionalni očesni specialisti. Usposobljeni so za strokovno in natančno merjenje dioptrije, očal, zraven pa vam ponujajo še pester izbor modnih korekcijskih očal, okvirjev in leč. To podjetje je med prvimi v Sloveniji, ki opravljajo meritve dioptrije za očala oz. leče, saj imajo mednarodno priznanega optometrista. Bistveno je, da imate redne preglede vida, saj le tako lahko oči ostanejo zdrave vid pa obdrži ostrino. Optika nudi natančne meritve za ugotavljanje slabovidnosti ali bolezenskih stanj. Pri tem je velikega pomena udobje samega pregleda. Moj optik temu nameni veliko pozornosti. Vsak pregled mora biti individualen, kar je tudi razlog za natančnost pri delu. 

optikaV primeru, da se veliko ukvarjate s športnimi aktivnostmi je dober vid in ostra slika zelo pomembna. Optika vam omogoča v tem smislu, večjo samozavest, hitrejšo odzivnost in manj nevarnosti. Pri tem vam strokovnjaki svetujejo glede izbire športnih vkrivljenih očal, ki so najboljša izbira glede na vašo strukturo obraza in očesno dioptrijo. Tako so lahko tekla progresivna ali enožariščna (za daleč ali na blizu) in zatemnjena, možen je nakup v različnih barvah. Lahko izbirate med stekli, ki samodejno potemnijo ob stiku s svetlobo ali pa polarizacijska, ki so odlična v boju s soncem. Optika vam pri izdelavi takšnih očal opravi strokovne meritve in izmerijo očesne podatke, nagib glave, kot okvirja in naklon glave. Kot rezultat prejmete unikatna očala za šport, ki so narejena prav za vas. 

Optika Moj Optik izdeluje tudi ukrivljena sončna očala z dioptrijo. V podjetju naročijo posebna očalna stekla, ki so izdelana in prilagojena za ukrivljen okvir. Taka stekla so izredno redka na trgu, ker je proizvajalcev malo. Možno je naročiti tudi sončna očala z dioptrijo, ki so športno ukrivljena. Le-te nudijo očem boljšo zaščito, saj so varne pred bleščanjem, UV žarkom, vetrom, dežjem in drugimi vplivi. Optika vam nudi vse vrste očal in meritev, vse kar si želite tako dobite na enem mestu.