Kam za novo leto 2018?

Čeprav se zdi še prerano iskati destinacijo za praznovanje novega leta, bo novo leto 2018 tik-tak tukaj še preden se bomo dobro zavedali. Namreč smo že na polovici leta 2017 in lahko si ogledamo nekaj predlogov kje doživeti in maksimalno užiti novo leto 2018. 

novo leto 2018

Vsako leto si za Silvestrovo želimo, da bi se imeli kar najbolj noro, da bi doživeli nekaj novega, pozabiti vsaj za eno noč skrbi in v novo leto ponesti kar največ pozitive. Gospod Tomaž Gorec ima zgoraj omenjeno spletno stran, kamor mu lahko pišete za predloge kam za novo leto 2018. Nekaj predlogov je že zapisanih za tiste ki veliko hodite v Bosno in Hercegovino:

  • Pale – prijetno majhno mestece, ki se nahaja na pol poti med Sarajevom in Jahorino. Ker je tam veliko število študentov zabav seveda ne manjka, še posebej za novo leto 2018 ne. Cene na Palah so resnično nizke. Naprimer pivo v diskoteki ali lokalu stane samo 1€, prav tako je zelo ugodna hrana. V bližini imate smučišče Jahorina, za vse tiste,ki radi smučate.
  • Jahorina je smučarski center, kjer imajo za novo leto v hotelih odlične zabave, prav tako pa lahko za malo denarja novo leto 2018 preživite na smučkah. To smučišče je zelo obiskano tudi s strani Slovencev, saj za malo denarja dobite zelo veliko.
  • Banja Luka je znana po lepih dekletih, dobrih zabavah ter hrani. Tudi tukaj so cene zelo ugodne za slovenske razmere-v povprečju vsaj polovico nižje, tako da zna biti Silvestrovanje tukaj zelo zanimivo! 
  • Sarajevo – če boste šli za novo leto 2018 v to lepo mesto vam zagotovo nebo žal. V Sarajevo zahajajo zelo znane osebe kot sta Angelina Jolie in Bono (pevec skupine U2). Sarajevo je znano po zelo prijaznih in dobrih ljudeh. Ker pa je to glavno mesto Bosne in Hercegovine so seveda cene dražje, pa vendar bo veliko Slovencev praznovalo novo leto 2018 prav tam. V to sem prepričan.