Jerihonska roža vam popestri dom

Jerihonska-roža

Jerihonska roža bi vam lahko malo popestrila stanovanje, pa nimate pravih idej. Imate radi rože in zelene lončnice, pol nimate več sploh kaj za razmišljat. Roža ali cvet zna še kako popestriti prostore v vaših stanovanjih. Jerihonska roža bi vam lahko popestrila prostore in prinesla simbole sreče in ljubezni. zato pridite v našo trgovino in izberite svojo

jerihonska roža

Mogoče še niste slišali za jerihonsko rožo, nič hudega saj ni zelo znana, kot mogoče katera od drugih rož. Velikokrat se odločamo za ene in iste stvari, nikoli pa nismo razmišljali o tem, da bi imeli nekaj, kar nimajo vsi. Tako je tudi pri njej, jerihonska roža. Takšnih rož ne pozna čisto vsak, zato je tudi ni na policah v trgovinah oziroma cvetličarnah. Jerihonska roža je primerna za takšne, ki morda pozabljajo, da morajo zalivat rože. Saj te rastline preživi brez vode tudi do 50 let. Sploh vam ni potrebno skrbeti, da se vam bo posušila čez noč, ker ste jo pozabili zalivat. Res pa je, da kadar jo pustite brez vode, se bo roža posušila in zaprla. Nikakor vam ne bo umrla ne je odstranit. Roža je še vedno živa, kadar jo ponovno zalili, se bo spet odprla, postala bo zelena in začela se bo odpirati. Zelo edinstvena ter zanimiva roža, ki je ne potrebujete preveč nadzorovati.

Kadar boste jerihonsko rožo kupovali jo boste dobili, ko bo v suhem stanju. V vazo nalijete malo vode in opazujte kako bo jerihonska roža spet oživela. Če želite rožo v živem stanju, jo z vodo počasi zalivajte, če pa želite raje suho rožo jo pa pustite brez vode. Legende o tej prekrasnih rožah pravijo tudi, da kadar jo postavite v spalnico, poživi vaša toplino do partnerja in čustva. V kolikor pa je povezano z denarjem ali delom, jo pa primerno postavite v prostore pisarne ali dnevne prostore. Mogoče je nekaj resnice v tem, zato si poiščite svojo jerihonsko rožo.