Poceni izdelava koledarja

Nekaj kar vam lahko zelo olajša delo so koledarji. Z njimi si lahko organiziramo čas za določene dogodke in obveznosti, da kaj ne pozabimo in delamo plane še za naprej. Zato je izdelava koledarja ena res dobrih odločitev, saj si ga lahko naredimo po lastnih želja. Unikatna izdelava koledarjev vas čaka pri podjetju Magma Media, v Trebnjem, in si lahko na njihovi spletni strani, https://magmamedia.si/izdelava-koledarja/, pogledate opis njihovih storitev in cene. Poleg tega tiska ponujajo tudi tisk jumbo plakatov, letakov, panojev, majic, plakatov in še kaj bi se našlo. Izbirate lahko med offset in digitalnim tiskom. Kvaliteta izdelkov je odlična, material pa si prav tako izberete sami. Če imate za njih kakršna koli vprašanja jih kontaktirajte in z veseljem bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja in predstavili celo ponudbo, ter dodali kakšen popust. Prav tako se bodo držali dogovorjenega roka in vaša storitev bo končana že v 24 urah.

izdelava koledarja print

Izdelava koledarjev je dokaj enostavna in zanimiva, ker lahko z dosti domišljije naredimo zelo lep koledar. Na primer nekaj idej za koledar so to, da si izberemo 12 različnih fotografij s prijatelji, partnerjem, družino, naših ljubljenčkov ali kaj drugega, odvisno od tega ali bo to kot darilo ali za nas. Ko se odločimo za sliko, treba potem izbrati še obliko koledarja, dizajn, postavitev in material. Izbire je ogromno, odločitev pa vaša, saj mora ugajati vašim željam in potrebam. Pri tem vam lahko pomagajo zaposleni v Magma Media, če se sami ne znate odločati, oziroma se ne morete odločiti samo za en dizajn.

Zdaj veste kje vas čaka kvalitetna, ugodna in hitra izdelava koledarja. To je lahko zelo lepo darilo, saj vključimo notri skupne slike, katere bodo to osebo spremljale celo leto. Ponavadi se nekateri odločajo za izdelavo koledarja kot promocijski material, predstavitev podjetja ali organizacije, na primer gasilsko društvo, galerija, muzeji, športno društvo…