Izdelava koledarja kot pozorno darilo

izdelava koledarja

Iščete popolno darilo? Zdaj je pravi čas, da naročite izdelavo koledarja!

Magma ima za vas ponudbo personaliziranih koledarjev, ki so odlično darilo za vsako priložnost.

Zakaj koledar?

Koledarje potrebujemo vsi, da si zapišemo prihodnje dogodke, sledimo pomembnim datumom ter svojim obveznostim. Izdelava koledarja je zato idealna prilika, da vašim obdarjenim podarite funkcionalno ter iz srca narejeno darilo.

Kakšne slike izbrati?

Ko boste izbirali slike, boste med brskanjem po vaši galeriji zagotovo našli nekaj čudovitih trenutkov, ki jih nikoli nočete pozabiti in točno take fotografije lahko z izdelavo koledarja podarite drugim, da tudi oni teh lepih ter spomina vrednih trenutkov ne bodo nikoli pozabili. Le z enim pogledom na steno se bo vašemu obdarjenemu polepšal dan ter mu prinesel velik nasmeh na obraz.

Koledar lahko podarite vsakomur. Vam je zmanjkalo idej za obdarovanje vašega partnerja? Izdelava koledarja s fotografijami najlepših, romantičnih trenutkov bodo vašemu ljubljenemu pokazale koliko jih imate radi ter koliko vam pomeni vsak trenutek, ki ga preživite skupaj. Prav tako lahko obdarite svojo družino s koledarjem polnim slik iz vaših najljubših počitnic, božiča, vragolij ter vsega kar ste skupaj preživeli.

Izdelava koledarja je lahko tudi promocijsko darilo za vaše podjetje. Koledar je zelo uporabna stvar, ki je bo vsak kdo vesel. Z njim lahko tudi predstavite svojo ekipo ali pa obdarjenim le namenite lepe želje z njim.

Tema koledarja je lahko kakršna koli si boste zamislili. Magma vam bo uresničila želje ter vaše najlepše trenutke pretvorila v prekrasno, funkcionalno ter pozorno darilo, ki se ga nebo nihče naveličal gledati.

Manjka še nekaj?

Da bi bilo vaše darilo še bolj pozorno in iz srca narejeno, vam Magma daje možnost, da vključite v izdelavo tudi citate ali verze, reference na osebne spomine ter karkoli bi radi zaželeli vašemu obdarjenemu. Magma lahko vaše koledarje opremi tudi s posebnimi učinki.

Izdelava koledarja kot promocijsko darilo oziroma tiskanje v večjem številu Magma izvaja s tehniko offset, kar omogoča tiskanje na vse vrste papirja, karton, les, plastiko ter druge materiale.
Pošljite povpraševanje že danes ter prihranite živčke pri iskanju popolnega darila.