Grafično oblikovanje je za podjetja zelo pomembno

Znano je da smo ljudje nadvse vizualna bitja in se šele glede na podlagi vizualnega izgleda odločimo če bomo vsebino sploh prebrali. Grafično oblikovanje je zato zelo pomembno tako za velike korporacije kot tudi za podjetne posameznike. V podjetju Moj Atelje vam nudijo privlačne ideje, hiter odzivni čas, osebni pristop in pa personaliziran način iskanja rešitev, ki bodo ugodile vašim potrebam.

Tako vam v podjetju Moj Atelje nudijo celotno storitev oziroma grafično oblikovanje celostne podobe vašega podjetja. Njihov proces dela vključuje pogovor o specifičnih zadevah, začetno posvetovanje, ter pogovor o vaših potrebah, željah, poslanstvu ter motivacijah in vaših prioritetah ter ne nazadnje o vaših pričakovanjih in okusu. Za tem se začne oblikovanje vašega logotipa. Tukaj pa je potrebno določiti obliko, barvno shemo in se odločiti ali bo logotip vseboval črke, morda samo začetnice, ali pa bomo strankam sporočilo posredovali samo skozi druge simbole. Potem je pa stvar taka, da vsako uspešno podjetje potrebuje tudi profesionalne in privlačne vizitke z visoko sporočilno vrednostjo. Potrebno je narediti tudi grafično oblikovanje ostalih tiskovin kot so reklame, koledarji, letaki.. in pa seveda vaše spletne strani.

grafično oblikovanjeSpletno poslovanje je dandanes že zelo razširjeno in tako nujno potrebno za širjenje prepoznavnosti vsakega posameznega podjetja. Njihove stranke zato spodbujajo, da si naj uredijo pregledno spletno stran, ki mora biti oblikovana dostopno, stranki prijazno in poslovno. V večini primerov v današnjem času je namreč spletna stran prvi kontakt kupca s podjetjem, zato mora biti na strani kontakt podjetja napisan pregledno. Nadaljnja komunikacija ni ogrožena če je prvi vtis dober. Grafično oblikovanje celostne podobe vašega podjetja pa vsebuje tudi oblikovanje : ovojnic, žiga, mape, računov, promocijskih materialov, embalaže in avtomobilskih nalepk. V podjetju imajo že ogromno izkušenj in znanja z grafičnim oblikovanjem, le to pa so pridobili tekom let. Vsak posameznik ima drugačne oziroma posebne želje, zato se poskušajo čim bolj vživeti v njegovo vlogo, da bi potem lažje oblikovali vse skupaj.