Estetska kirurgija – Estetika Medart

Estetika Medart izvaja posege na področju estetska kirurgija. Za njih dela skupina strokovnjakov, ki si delijo vizijo storitev najboljše profesionalnosti in kakovosti. V naše okolje se trudijo uvajati svetovne trende, prav tako pa jih želja po nenehnem izobraževanju, uporabi pridobljenega znanja ter spremljanju novosti žene k temu, da vsem tistim, ki jih njihov videz ovira ob vsakdanjih situacijah, ki se radi udobno počutijo v svoji koži in verjamejo v razvoj tehnologije in znanosti izboljšajo življenje ter njihovo počutje. Če želite izvedeti več si poglejte njihovo spletno stran https://estetika-medart.si/estetska-kirurgija.

Estetska kirurgija in tudi plastična kirurgija je področje, ki je zelo pereče, zato v njihovem estetskem centru delajo sami priznani strokovnjaki s teh dveh področji. Poleg tega pa pri njih izvajajo tudi dermatologijo. Ko je na vrsti estetska kirurgija govorimo o posegih kot so : face lift, zgornja in spodnja blefaroplastik – korekciji vek, brow lift -dvig obrvi, rinoplastika – znana bolj kot korekcija nosu, lipofiling obraza, vstavljanje obraznih vsadkov (malarni, submalarni in vsadki za korekcijo brade), korekcija štrlečih uhljev, povečava dojk, zmanjšanje (redukciji) dojk ali dvig (peksija) dojk, brahioplastika – korekcija nadlahti, abdominoplastika – korekcija odvečne kože ali trebuha, liposukcija, korekcija sramnih ustnic in pa stegenski lifting. Če vas zanima estetska kirurgija v njihovem centru, lahko na njihovi spletni strani najdete kontakt, kjer njihove strokovnjake lahko vprašate karkoli.

estetska kirurgija

Kar se tiče dermatologije pa vam poskušajo omiliti potenje, odstranjujejo kožne spremembe ter vam pregledajo vašo kožo in vas o morebitnih spremembah tako tudi opozorijo. Estetska kirurgija pa zajema tudi estetske posege, s katerim vam pomagajo, da vam z različnimi tehnikami pomladijo kožo, odstranijo maščobe ter odpravijo celulit. Celulit je večna težava žensk, tako da vam tam lahko pomagajo. Estetska kirurgija pa ni prav nič manj zahtevna kot ostale veje kirurgije. Pomembno je, da se vsak v svoji koži počuti kar najbolje.