Zadnja spletna stran, predstavitev podjetja Kostroj strojegradnja d.o.o.

Kot ogrodje rešitve smo izbrali WordPress CMS sistem. WordPress omogoča nivojski dostop, tako da lahko vsebino soustvarja več oseb, ki nimajo dostopa do sistemskih nastavitev, nad celotno vsebino pa bdi moderator, ki lahko s prispevki upravlja z več pravicami.

Več podrobnosti

Najnovejša igrica - Dragon: Fly High

Zmajčki morajo leteti. Pomagajte temu mlademu zmajčku leteti tako daleč kot je le mogoče. Če lahko, prebijte zvočni zid. Preprost nadzor na dotik s prsti in adrenalinska zabava ter izredno lepa grafika za še boljšo igralno izkušnjo!

Več podrobnosti

Kaj lahko storimo za vas?

Ditea d.o.o. smo mlada družba, ki se ukvarja z nudenjem storitev razvoja programskih rešitev, spletnih predstavitev ter grafičnih in multimedijskih storitev. Družbo sestavljamo tri mlade in ambiciozne osebe z veliko izkušnjami iz področja programiranja, dizajna in 3D modeliranja.

Oglejte si naše storitve

Hitra podpora

Vsem strankam zagotavljamo hitro in ažurno podporo.

Inovativne ideje

Ni pomembna zgolj inovativna ideja, pač pa kaj z idejo naredite. Zato v družbi Ditea d.o.o. k rešitvi vsakega problema pristopimo odprto in z drugačnim pristopom.

Napredne tehnologije

Vedno težimo k uporabi najsodobnejših tehnologij. Razvoj le-teh je namreč omogočil hiter razvoj rešitev, ki učinkovito delujejo na kar najbolj širokem spektru mobilnih in namiznih naprav.

w

Preprosta komunikacija

Komunikacija je vzajemen proces. Za vse stranke smo vedno dosegljivi tako preko telefona, kot tudi preko email sporočil. Na vsa vprašanja vam odgovorimo hitro in ažurno.

Stopite v stik z nami že danes

Vas zanima sodelovanje? Pošljite nam sporočilo. V najkrajšem možnem času vam bomo odpisali.

Kontakt