Najnovejša igrica: Legends Within - Mini edition

Legends Within – Mini Edition je zabavna, hitra, akcijsko obarvana bitka anime likov, ki jo je navdihnila določena anime serija. Bojujete se skozi različne stopnje, premagujete nasprotnike in si skozi izkušnje izboljšujete vaše borilne spretnosti in moči.

Več podrobnosti

Zadnja spletna stran, predstavitev podjetja Kostroj strojegradnja d.o.o.

Kot ogrodje rešitve smo izbrali WordPress CMS sistem. WordPress omogoča nivojski dostop, tako da lahko vsebino soustvarja več oseb, ki nimajo dostopa do sistemskih nastavitev, nad celotno vsebino pa bdi moderator, ki lahko s prispevki upravlja z več pravicami.

Več podrobnosti

Najnovejša igrica - Dragon: Fly High

Zmajčki morajo leteti. Pomagajte temu mlademu zmajčku leteti tako daleč kot je le mogoče. Če lahko, prebijte zvočni zid. Preprost nadzor na dotik s prsti in adrenalinska zabava ter izredno lepa grafika za še boljšo igralno izkušnjo!

Več podrobnosti

Kaj lahko storimo za vas?

Ditea d.o.o. smo mlada družba, ki se ukvarja z nudenjem storitev razvoja programskih rešitev, spletnih predstavitev ter grafičnih in multimedijskih storitev. Družbo sestavljamo tri mlade in ambiciozne osebe z veliko izkušnjami iz področja programiranja, dizajna in 3D modeliranja.

Oglejte si naše storitve

Kaj pravijo naše stranke?

Zaposleni podjetja Ditea so k urejanju spletne strani CŠOD pristopili odgovorno in vestno. Pri reševanju problemov so predlagali smiselne in napredne rešitve in jih uredili v najkrajšem času. Odzivnost programerjev je takojšnja. S sodelovanjem smo na CŠOD zelo zadovoljni.

Irena Kokalj

vodja trženja CŠOD, Center šolskih in obšolskih dejavnosti

Izdelava spletnih trgovin

v sistemih Prestashop, Magento in OpenCart
Že od 750 €
  • Postavitev spletne trgovine skladno s celostno podobo podjetja oz. na željo naročnika. Profesionalna izdelava spletnih trgovine ter postavitev in optimizacija vaše spletne trgovine poskrbi, da boste dobili dostop do največjega trga na svetu.
  • Spletno trgovino že v osnovi optimiziramo za prikaz na mobilnih napravah in za čim višjo uvrstitev v spletnih iskalnikih – SEO
Pošljite povpraševanje

Izdelava spletnih aplikacij

Izdelava spletnih aplikacij po vaši meri
Že od 850 €
  • Potrebujete tehnološko rešitev, ki bi ustrezala vašemu specifičnemu poslovnemu modelu? Zaupajte nam vaš problem, z veseljem bomo poiskali in razvili rešitev samo za vas.
  • Aplikacije razvijamo v odprti kodi, za razvoj uporabljamo razvojno ogrodje laravel, ki omogoča hiter razvoj aplikacije in enostavne naknadne spremembe oz. nadgradnje funkcionalnosti.
Pošljite povpraševanje

Hitra podpora

Vsem strankam zagotavljamo hitro in ažurno podporo.

Inovativne ideje

Ni pomembna zgolj inovativna ideja, pač pa kaj z idejo naredite. Zato v družbi Ditea d.o.o. k rešitvi vsakega problema pristopimo odprto in z drugačnim pristopom.

Napredne tehnologije

Vedno težimo k uporabi najsodobnejših tehnologij. Razvoj le-teh je namreč omogočil hiter razvoj rešitev, ki učinkovito delujejo na kar najbolj širokem spektru mobilnih in namiznih naprav.

w

Preprosta komunikacija

Komunikacija je vzajemen proces. Za vse stranke smo vedno dosegljivi tako preko telefona, kot tudi preko email sporočil. Na vsa vprašanja vam odgovorimo hitro in ažurno.

Stopite v stik z nami že danes

 

Vas zanima sodelovanje? Pošljite nam sporočilo. V najkrajšem možnem času vam bomo odpisali.

 

Kontakt